VLOGTRAINING VOLGEN

Maak een vliegende start en volg een vlogtraining bij ons zodat je weet waar je aan begint en goed voorbereid kunt gaan vloggen. Heb je meer mensen tot je beschikking? Volg dan de training met heel je team. Want hoe meer mensen vloggen, hoe makkelijker. Ook je video’s worden afwisselender en leuker om te blijven kijken. En wat denk je van je vlogkanaal? Die wordt extra interessant en wil iedereen dan zeker volgen!

In deze training leer je de basics van het filmen en de beeldtaal die je kunt toepassen. We leren je waar je op mag letten en hoe je filmt. Geven je creatieve input hoe je dingen kunt vertellen en kunt laten zien op film. Dus ook bedenken van concepten en het schrijven van het script. Tips en adviezen voor planningen maken en content (inhoud) bedenken. Welke apparatuur het meest geschikt is. En wanneer filmapparatuur niet aanwezig is geven we ook advies voor het aanschaffen van de juiste vlog camera of beste telefoon hiervoor geschikt.

De kosten van het volgen van een vlogtraining is vanaf € 149,- excl. btw en reiskosten voor 1-3 personen.
Dit is inclusief:
• Cursusmateriaal
• 2 uur training op locatie: theorieles met praktijk opdrachten
• Uitleg werkwijze

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bel ons.

  Ik wil graag meer informatie over:

  vlogtrainingvlogeditingfull service vlogopzetten vlogkanaal

  JE NAAM (verplicht)

  BEDRIJF/ ORGANISATIE

  TELEFOONNUMMER

  EMAIL (verplicht)

  WEBSITE

  BERICHT

  DE VLOGEDITORS

  Met 20 jaar ervaring in het vak hebben wij al veel bedrijven, overheden en instellingen geholpen met video. Hun verhaal of product succesvol gepromoot of gewoonweg goed op de kaart gezet. Ben jij de volgende die wij helpen naar een hoger niveau?
  Graag maken we kennis met je en bespreken we de kansen en mogelijkheden van video voor jouw bedrijf, onderneming of product. We komen graag bij je langs!