Vloggen over je beroep

Vloggen over je beroep: leraren, boswachters, psychologen, verplegers, advocaten, politici… In veel beroepsgroepen zijn wel mensen opgestaan om hun vakgebied te vertegenwoordigen via een vlog. Zoek er maar eens op in YouTube. Vloggen voor je beroepsgroep is niet alleen een goede manier om je potentiĆ«le klanten of je doelgroep te betrekken bij je bedrijf of organisatie maar hiermee kun je ook het imago van je beroepsgroep versterken of verbeteren. Zeker als je een imagoprobleem hebt is vloggen een uitstekende tool om dit aan te pakken.
Een succesvolle vlogger over zijn beroep is politievlogger Jan-Willem. Zijn YouTube kanaal heeft bijna 200 duizend volgers en hij zorgt voor een grotere, verbeterde betrokkenheid van jongeren naar de politie toe. Zijn vlogs laten alle aspecten van het politieagent zijn zien, van briefings tot achtervolgingen. Heel interessant om te volgen dus!

DE VLOGEDITORS

Met 20 jaar ervaring in het vak hebben wij al veel bedrijven, overheden en instellingen geholpen met video. Hun verhaal of product succesvol gepromoot of gewoonweg goed op de kaart gezet. Ben jij de volgende die wij helpen naar een hoger niveau?
Graag maken we kennis met je en bespreken we de kansen en mogelijkheden van video voor jouw bedrijf, onderneming of product. We komen graag bij je langs!