Waarom zou ik mijn vlog laten bewerken?

Waarom eigenlijk niet?

Jij bent goed in het vertellen over je passie. Wij zijn goed in het realiseren van een spetterende, interessante vlog met o.a. muziek, titels en effecten.

Tijd is kostbaar en doordat we samenwerken hou je meer tijd over om nog weer meer vlogs te creëren 😉

5 redenen om je vlog door ons te laten monteren

1. Je hebt geen tijd

Wanneer je geen tijd (of zin!) hebt om zelf de vlog te bewerken is dit met recht de nummer 1 reden.

2. Wij kijken met een frisse blik

Niet alleen met een frisse maar ook met een professionele blik kijken wij naar je materiaal en op basis daarvan zijn we ‘makkelijker’ in staat om bepaalde shots weg te laten of in te korten. Wij weten immers niet hoeveel tijd het je gekost heeft om deze te maken. 1 van onze werkmotto’s is ‘kill your darlings’. Het is niet leuk maar meestal wel beter. Onze focus is het verhaal en de uiteindelijke boodschap die je vlog moet bevatten.

3. Het lukt je steeds niet om het op korte termijn te bewerken

Je wilt het wel zelf monteren maar het komt toch onderaan de stapel werk terecht en zo duurt het te lang voordat het online komt te staan of komt het misschien helemaal niet meer online…. Wij voorkomen dat je werk voor niks doet en kunnen snel schakelen.

4. Wij zijn creatiever in de montage

Wij zijn creatief in de montage en maken er net wat meer van dan je zelf zou kunnen.

5. Je hebt aan ons meteen een praatpaal

Goed om een klankbord te hebben. Je hebt aan ons meteen een praatpaal want natuurlijk helpen we je ook graag op weg en geven we onderweg tips en advies.

Lees hier hoe wij jouw vlog kunnen bewerken.

DE VLOGEDITORS

Met 20 jaar ervaring in het vak hebben wij al veel bedrijven, overheden en instellingen geholpen met video. Hun verhaal of product succesvol gepromoot of gewoonweg goed op de kaart gezet. Ben jij de volgende die wij helpen naar een hoger niveau?
Graag maken we kennis met je en bespreken we de kansen en mogelijkheden van video voor jouw bedrijf, onderneming of product. We komen graag bij je langs!