OPZETTEN VLOGKANAAL

Een vlogkanaal opzetten vereist meer dan even een account aanmaken op een social media platform en dan je video’s uploaden. Oke, maar wat dan hoor ik je denken? Nou, je weet wel; SEO, vindbaarheid, videomarketing en cross-selling en dat soort zaken? Niet de zaken die je het leukst vind om uit te zoeken en te leren maar die wel enorm belangrijk zijn voor een succesvol vlogkanaal. Zaken die je helpen verder vooruit te komen en waarmee je je doel pas echt bereikt.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het opzetten van je vlogkanaal? Weet je al welk social media platform je wilt gebruiken? Wie is je doelgroep? Wat goede tips en tricks nodig op het gebied van videomarketing?

Een goed begin is het halve werk denken wij. Wij geven je advies en helpen je graag met het opzetten van professioneel vlogkanaal op YouTube of Vimeo zodat je er daarna als een speer vandoor kunt gaan! We zorgen dat het er gelikt uitziet en we maken meteen een trailer voor je kanaal. Hoe leuk is dat!

Lijkt je dat wat?

Een vlogkanaal heb je al vanaf € 195,-!

Let op, dit is inclusief:
– Opmaak kanaal in jouw huisstijl
maar dat niet alleen! Ook krijg je een:
Introfilm/ trailer voor je vlogkanaal
Je hebt meteen een professionele look & feel en je maakt een vliegende start!

Prijzen zijn excl. btw.

Informeer vrijblijvend via onderstaand formulier of doe even een belletje.

  Ik wil graag meer informatie over:

  vlogtrainingvlogeditingfull service vlogopzetten vlogkanaal

  JE NAAM (verplicht)

  BEDRIJF/ ORGANISATIE

  TELEFOONNUMMER

  EMAIL (verplicht)

  WEBSITE

  BERICHT

  DE VLOGEDITORS

  Met 14 jaar ervaring in het vak hebben wij al veel bedrijven, overheden en instellingen geholpen met video. Hun verhaal of product succesvol gepromoot of gewoonweg goed op de kaart gezet. Ben jij de volgende die wij helpen naar een hoger niveau?
  Graag maken we kennis met je en bespreken we de kansen en mogelijkheden van video voor jouw bedrijf, onderneming of product. We komen graag bij je langs!