FULL SERVICE VLOG LATEN MAKEN

Wil je echt een expert-niveau vlog? Geen gepruts en zelf moeten uitzoeken hoe het allemaal moet? Of echt veel tijd willen besparen maar wel willen vloggen? Dat kan natuurlijk ook!

Laat je vlog niet alleen bewerken maar compleet maken. Besteedt zowel het filmen als het editen van je vlog aan ons uit. We zorgen voor professionele film- en geluidsopnames. Daarbovenop een superstrakke bewerking van de beelden naar een pakkende eindmontage.
Wij ontzorgen je helemaal. Want we denken ook mee met het script, verzinnen creatieve en te gekke ideeën voor je en begeleiden je van A tot Z. Zo staat je vlog als een huis!

Vaak nemen we meerdere vlogs in 1 dag op. Dat is niet alleen praktisch maar ook efficiënt en kostenbesparend. Natuurlijk hebben we van tevoren wat werk om de concepten uit te denken en de scripts te schrijven. Maar je zit dan wel voorlopig gebeiteld. Dat is echt wat waard! Wij publiceren je vlogs en klaar is Kees! Een heerlijke full-service!

Bekijk hier meer voorbeelden.

Prijzen zijn vrijblijvend opvraagbaar, neem vandaag nog contact met ons op!

Inclusief:
– Concept ontwikkeling en schrijven script
– Filmen op locatie met een professionele cameraman en geluidsman
– Professionele film & geluidsapparatuur
– Videolicht
– Videomontage
– Color grading
– Audio mixen
– Film aanleveren

Vraag ons om meer informatie. Alles is mogelijk.

Vul het formulier in en neem vandaag nog contact met ons op.

  Ik wil graag meer informatie over:

  vlogtrainingvlogeditingfull service vlogopzetten vlogkanaal

  JE NAAM (verplicht)

  BEDRIJF/ ORGANISATIE

  TELEFOONNUMMER

  EMAIL (verplicht)

  WEBSITE

  BERICHT

  DE VLOGEDITORS

  Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak hebben wij al veel bedrijven, overheden en instellingen geholpen met video. Hun verhaal of product succesvol gepromoot of gewoonweg goed op de kaart gezet. Ben jij de volgende die wij helpen naar een hoger niveau?
  Graag maken we kennis met je en bespreken we de kansen en mogelijkheden van video voor jouw bedrijf, onderneming of product. We komen graag bij je langs!